Trabzon'da yeni hizmet

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bir ilke imza attı.Trabzon’un en işlek noktalarından biri olan Meydan Parkı ve bölgesinde vatandaşlar artık bilgisayar, cep telefonu ve i-pad gibi cihazlarından internete ücretsiz ve sorunsuz olara

Trabzon'da yeni hizmet

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bir ilke imza attı.

Trabzon’un en işlek noktalarından biri olan Meydan Parkı ve bölgesinde vatandaşlar artık bilgisayar, cep telefonu ve i-pad gibi cihazlarından internete ücretsiz ve sorunsuz olarak bağlanabilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulamayı değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde önce verdiği sözü hatırlatırken, “Şehrimizde ücretsiz internet bağlantısı sağlanacağı noktasında hemşehrilerimize söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah Meydan Parkı ile başlatmış olduğumuz bu uygulamayı daha da yaygınlaştıracağız ve şehrimizin birçok önemli noktasında da vatandaşlarımıza ücretsiz internet bağlantısı sunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler