Trabzon'da yargılanmaktan bağışla kurtuldu!

Trabzon'da üniversite öğrencisi 4 genç bayana hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan şahıs, Türk Eğitim Vakfı Trabzon Şubesi'ne bağışta bulunması karşılığında yargılanmaktan kurtuldu. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açı

Trabzon'da yargılanmaktan bağışla kurtuldu!

Trabzon'da üniversite öğrencisi 4 genç bayana hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan şahıs, Türk Eğitim Vakfı Trabzon Şubesi'ne bağışta bulunması karşılığında yargılanmaktan kurtuldu.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ”Geçen ay, üniversitede öğrenimlerini sürdüren ve Trabzon ili Yomra ilçesinde ikamet eden Ö.P. , S.A. , T.T. , K.K. isimli bayan şahıslara karşı alt komşuları olan şüpheli O.U. isimli erkek şahıs tarafından hakarette bulunularak huzur ve sükunlarının bozulması olayıyla ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, uzlaştırmacı görevlendirildi. Tarafları bir araya getiren uzlaştırmacı, şikayetçilere hangi koşullar altında şüpheli O.U. ile uzlaşabileceklerini sorduğunda şikayetçiler, şüphelinin Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunması halinde uzlaşabileceklerini ifade ettiler. Bunun üzerine şüpheli de Türk Eğitim Vakfı Trabzon Şubesi'ne 100 TL bağışta bulunmuş ve soruşturma konusu olan olay kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilerek dosya sonuçlandırılmış oldu” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam