Trabzon'da yardım konseri

 Trabzon  Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri Trabzon’daki  Engelli Öğrencilere Akülü / Tekerlekli Sandalye almak amacıyla konser düzenleyecek.Engelli öğrencilere yardım amacıyla düzenlenecek olan konser Pazar günü (18 Kasım)  Karadeniz Teknik Ü

Trabzon'da yardım konseri

 

Trabzon  Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri Trabzon’daki  Engelli Öğrencilere Akülü / Tekerlekli Sandalye almak amacıyla konser düzenleyecek.

Engelli öğrencilere yardım amacıyla düzenlenecek olan konser Pazar günü (18 Kasım)  Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde saat 17:00 yapılacak bilet almak isteyenler okuldan ya da KTÜ Atatürk Kültür Merkezi önündeki bilet satış gişesinden konser saatine kadar bilet satın alabilirler.

Konserde Onur KOÇ, Özge ÖZ, ve Erman BİRBEN sahne alacak.

 “Her Kapak, Bir Adım”  projesi çerçevesinde düzenlenecek olan konser. Mavi  kapak toplama kampanyası düzenleyen tüm okullara örnek olacak.

Trabzon  Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencilerinin “Her Kapak ,Bir Adım”projesi hem doğayı ve çevreyi korumak amaçlı bir sosyal sorumluluk projesi.

Öğrencilerin projesi 3 amaç  üzerine oturtuldu:

1.Trabzon’daki okullarda bulunan engelli öğrencilerden ihtiyaç sahibi olanlara Engelli arabası temin etmek.

2.Doğadan yüzlerce yıl kaybolmayan plastik malzemenin dönüşümünü sağlayarak  doğayı ve çevreyi koruma bilinci yaratmak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak.

3.Öğrencilere yardımlaşma paylaşma eğitimini/davranışını kazandırmak.

“Her Kapak, Bir Adım”  Projesi Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinin öncülük ettiği bir proje olmasına rağmen Trabzon da ki tüm okulları proje ortağı yapan bir çalışma.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Öğrencileri diğer okullara da çağrıda bulunarak topladıkları kapakları Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesine göndermeleri istedi.

Okluda toplanacak kapaklar  dönüşüm fabrikalarına gönderilerek elde edilen  Akülü/Tekerlekli Sandalyeler proje ortaklarının ürünü olarak  yine tüm okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi Engelli Öğrencilere belirlenen kriterler çerçevesinde dağıtılacak.

 Yeterli sayıda engelli öğrenci bulunamadığı takdirde engelli sivil vatandaşlara dağıtılacak.

Okulun yardım kampanyasına kapak yollayarak  yardımda bulunmak isteyenler aşağıdaki iletişim bilgilerinden yararlanabilir.

İletşim Tel: 0462 230 75 63   -  0505 237 80 82

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam