Trabzon'da yağmur heyelan getirdi! Şehit Evi...

Trabzon'da şiddetli yağmur heyelana neden olurken Şehit Tolga Yüksel'in ailesine ait olan 2 katlı ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur Hünerli Köyünde heyelana neden

Trabzon'da yağmur heyelan getirdi! Şehit Evi...

Trabzon'da şiddetli yağmur heyelana neden olurken Şehit Tolga Yüksel'in ailesine ait olan 2 katlı ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur Hünerli Köyünde heyelana neden olurken 1997 yılında Eruh'ta şehir olna Tolga Yüksel'in ailesine ait olduğu öğrenilen 2 katılı bir ev çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Evin üst tarafında mayıs ayında başlatılan yol çalışması sonrasından suyun akışını sağlayan menfezlerin kapatıldığını iddia eden köy sakinleri aynı bölgede daha öncede küçük çaplı bir heyelan yaşandığını, dün akşam yağan yağmur ile daha büyük bir heyelan olduğunu söylediler.

agh_nu4odto0ifkkojy8wewibq44urnzj4f0fmd8cxvh.jpg

ajnpkefpy_zrqv0pye2qquumos5sru6op_qoemyslrss.jpg

aq5_lo0wdpranuxj98x6h2mp0qhjldljm2esmyx9irvj.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam