Trabzon'da unutulmaz gece!

Haber61/Haber Servisi - Net Koleji ve Neşem Koleji öğrencilerinin yıl sonu balosu muhteşem gösterilere sahne oldu. KTÜ Osman Turan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte miniklerin bale gösterisi salondan büyük alkış aldı.Anaokulu öğrencilerinin g

Trabzon'da unutulmaz gece!

Haber61/Haber Servisi - Net Koleji ve Neşem Koleji öğrencilerinin yıl sonu balosu muhteşem gösterilere sahne oldu. KTÜ Osman Turan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte miniklerin bale gösterisi salondan büyük alkış aldı.

Anaokulu öğrencilerinin gösterisi Rus uyruklu Tamara Etkinliklerde konuşan Okul Genel Müdürü Ömer Eyüboğlu, öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade ederek, “173 kişiydik. Şimdi 400 oldu. Daha da büyüyeceğiz ve 500 olacağız. Yükümüz çok ağır. Biz büyük bir aileyiz. Ana Okulu, Orta Okul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi… Benim için çocuklar çok ayır bir değerdir. Önce eğitim diyorum. Öğretmen kadroma çok güveniyorum. Bu kadro ile beraber çok büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Okul, aile ve öğrenci üçgeni içerisinde mükemmel İşler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

DÜNYACA ÜNLÜ ESERLERİ MUHTEŞEM SUNDULAR BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

Gecede dünyaca ünlü besteler yorumlanırken müzik gösterileri ve seslendirmeler sanatçıları aratmadı.

Öğrencilerden Aybike Kurt Hendel’in ‘Sarabande’ adlı eserini sunarken, Zeynep Sonat Louis-Claude Daquın’nın ‘guguk’ adlı eserini yorumladı.

Dora Demirkır ise ‘Türk Marşı’ adlı eseri piyano eşliğinde harika bir şekilde sunması büyük alkış aldı.

Anne babalar da muhteşem gösterileri izlerken ki heyecanları görülmeye değerdi.,

İŞTE MUHTEŞEM BALODAN GÖRÜNTÜLER!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler