Trabzon'da TÜMSİAD semineri!

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi üyelerine ‘Kalite Yönetim Sistemleri’ konulu eğitim semineri verdi.    TÜMSİAD Trabzon Şubesi konferans salonunda UNICERT Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir TÜMSİAD Şube Başkanı Mehmet Ceylan’ın kon

Trabzon'da TÜMSİAD semineri!
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi üyelerine ‘Kalite Yönetim Sistemleri’ konulu eğitim semineri verdi. 
 
TÜMSİAD Trabzon Şubesi konferans salonunda UNICERT Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir TÜMSİAD Şube Başkanı Mehmet Ceylan’ın konuşmacı olarak katıldığı eğitime TÜMSİAD Trabzon şube üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
 
Seminerde konuşan TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ise istikrar açısından hükümetin kurulmasıyla işletmelerin rahat bir nefes aldığını hatırlattı. Belirsizlik dönemlerinde işadamları olarak süreci takip ettiklerini, ülkenin etrafında dönen olaylardan rahatsız olduklarını dile getiren Atmaca, Suriye’de Türkmenler’e yönelik saldırıları da kınadı.
 
Yaklaşık 2 saat süren seminerde ise “Kalite kavramı, Kalite yönetim sistemleri, Kalite belgelendirme, Markalaşma” anlatıldı.
 
20151211aw601350_01.jpg
 
20151211aw601350_02.jpg
 
20151211aw601350_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam