Trabzon'da trafik çilesi

Trabzon'da sabah saatlerinden itibaren yaşanan trafik vatandaşı isyan ettirdi. Bugün sabah saatlerinden itibaren özellikle Pelitli ile Çömlekçi kavşağı arasında yaşanan yoğun trafik işlerine gitmeye çalışan vatandaşları ve okullarına gitmeye çalışan öğren

Trabzon'da trafik çilesi

Trabzon'da sabah saatlerinden itibaren yaşanan trafik vatandaşı isyan ettirdi.

Bugün sabah saatlerinden itibaren özellikle Pelitli ile Çömlekçi kavşağı arasında yaşanan yoğun trafik işlerine gitmeye çalışan vatandaşları ve okullarına gitmeye çalışan öğrencileri çileden çıkardı. 

Yaşanan trafik sıkıntısına, Havalimanı çıkışında bulunan tesisler kavşağında Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı su çalışması ve Çömlekçi karşağında yapılan bakım çalışmasnın neden olduğu öğrenildi.

Rize istikametinden gelip değirmendere ve Erzurum istikametine gitmek isteyen sürücüler karadeniz sahil yolundan yollarına devam etmek mecburiyetinde bırakılırken istedikleri yöne dönebilmek için tek kavşak liman kavşağı oldu, fakat liman kavşağındada dönüş yol kapatılarak engellenince trafik karmaşası içinden çıkılmaz hal aldı.

Vatandaşlar bu çalışmaların trafiğin en yoğun olduğu saatlerde yapılmasına ve değirmendere istikametine dönüş için iki güzergahında aynı anda kapatılmasına tepki gösterdiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam