Trabzon’da ‘Teröre Lanet’ Yürüyüşü

  Trabzon'un Atapark mevkiinde toplanan Gülbaharhatun Mahallesi'nde yaşayan yaklaşık 200 kişilik grup, Atatürk Alanı'na kadar ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüdü. Trabzonspor Taraflar Derneği üyelerinin de katıldığı yürüyüşte "Vatan için yaşayıp öldünüz

Trabzon’da ‘Teröre Lanet’ Yürüyüşü

 

Trabzon'un Atapark mevkiinde toplanan Gülbaharhatun Mahallesi'nde yaşayan yaklaşık 200 kişilik grup, Atatürk Alanı'na kadar ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüdü.

Trabzonspor Taraflar Derneği üyelerinin de katıldığı yürüyüşte "Vatan için yaşayıp öldünüz, siz toprağa değil kalplere gömüldünüz" yazılı pankarta açılarak terör saldırılarını protesto edildi. "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne Mutlu Türküm Diyene" sloganları atan grup Atatürk Alanında şehitler için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı'nın okumasıyla olaysız bir şekilde dağıldı.

Trabzon’da ‘Teröre Lanet’ Yürüyüşü

Trabzon’da ‘Teröre Lanet’ Yürüyüşü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam