Trabzon'da şüpheli paket alarmı 17-01-2015

Trabzon Emniyet Müdürlüğü bu genelge sonrası kent genelinde önlem aldı.


Haber61 – Haber Servisi – İstanbul Sultanahmet’e düzenlenen canlı bombalı saldırı sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 81 ile genelge göndererek bombalı saldırılara yönelik uyarıda bulunarak buna göre önlem alınması yönünde tebligat iletti. Trabzon Emniyet Müdürlüğü bu genelge sonrası kent genelinde önlem aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşlar tarafından yapılan tüm şüpheli paket çağrılarına uzman ekip göndererek olay yerinde çalışma yaptırıyor. Bugün Saat 12:00’da 155 Polis İmdat Hattına Karadeniz Sahil Yolu üzerinde şüpheli paket ihbarı geldi. Yolun Yenimahalle geçişi üzerinde bulunan kavşakta verilen ihbara Bomba imha uzmanları gecikmeden geldi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler; şüpheli paketi uzaktan fünye ile patlatan ekipler daha sonra poşette inceleme yaptı. Poşet içerisinde çöp çıktı. Çöp içerisinde inceleme yapan uzmanlar bir inşaat firmasının çöpleri olduğu tespitini yaptı. Öte yandan; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da burada olması ise önlemleri iyice artırdı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam