Trabzon'da su depolarına klorlama cihazı

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için Trabzon il genelinde bulunan su depolarına otomatik klorlama cihazları monte ettiriyor. Elektrik enerjisi bulunmayan bölgelerdeki su depolar

Trabzon'da su depolarına klorlama cihazı

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için Trabzon il genelinde bulunan su depolarına otomatik klorlama cihazları monte ettiriyor.

Elektrik enerjisi bulunmayan bölgelerdeki su depolarına güneş enerjisi ile çalışan tam otomatik cihazlar yerleştirilirken, elektrik enerjisi bulunan bölgelerdeki su depolarına ise güneş enerjisi ve elektrikle çalışan klorlama cihazları takılıyor.

Bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Trabzon il genelinde 43 güneş enerjili tam otomatik, 49 manuel-güneş enerjili ve elektrikli olmak üzere 92 adet klorlama cihazının montajı tamamlandı. Yılsonuna kadar 250 su deposuna otomatik klorlama cihazı yerleştirilmesi planlanırken önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek çalışmalarla il genelindeki tüm su depolarına otomatik klorlama cihazı monte edilmesi planlanıyor.

Trabzon'da su depolarına klorlama cihazı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam