Trabzon'da sorunlar konuşulacak

Alınan bilgiye göre, Trabzon'da, 23-27 Şubat 2011 tarihleri arasında, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın himayesinde, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen buluşma, ''gönüllülük'' ana temasıyla gerçekleştirilecek.Dünyadaki gençlerin

Trabzon'da sorunlar konuşulacak

Alınan bilgiye göre, Trabzon'da, 23-27 Şubat 2011 tarihleri arasında, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın himayesinde, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen buluşma, ''gönüllülük'' ana temasıyla gerçekleştirilecek.

Dünyadaki gençlerin karşılaştığı sorunların çözümünde gençlerin etkin rol oynamasını sağlamak ve farklı kültürlerin tanınması amacıyla gerçekleştirilecek buluşmaya, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 36 ülkeden çeşitli sivil toplum kuruluşlarına mensup 150 genç katılacak.

Gençler, etkinlikte dünyada ve ülkelerinde gençlerin karşılaştığı sorunların çözümü konusunda birbirleriyle fikir paylaşımında bulunacak.

Trabzon'da, 23-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan ''Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'' öncesinde gerçekleştirilecek olan buluşmada, gençlere, bu oyunlarla ilgili ''fahri elçilik'' görevi yüklenecek.

Buluşma kapsamında Trabzon'da çeşitli etkinliklere katılıp yerel yetkilileri ziyaret edecek olan ve tarihi ile turistik mekanları gezecek olan gençlerin bu etkinliği, kent merkezinde düzenlenecek gençlik yürüyüşü ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam