Trabzon'da şok olay! Kendini vurdu

Haber61.net / Haber servisi - Trabzon'da bir kişinin kendini silahla vurduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi...Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Akyazı mahallesinde eski Belediye Başkanı Zeki Ergün'ün amcasının oğlu olan 42 yaşındaki Ömer Ergün cuma namaz

Trabzon'da şok olay! Kendini vurdu

Haber61.net / Haber servisi - Trabzon'da bir kişinin kendini silahla vurduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi...

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Akyazı mahallesinde eski Belediye Başkanı Zeki Ergün'ün amcasının oğlu olan 42 yaşındaki Ömer Ergün cuma namazı sonrasında yazları kullandıkları köy evine gitti. Burada yatağa uzanarak kafasına silahla ateş etmek sureti ile canına kıydı.

Daha sonra evin önünde Ergün'ün arabasını gören amcasının oğlu telefonla kendisini aradı. Cevap alamayınca Ergün'ün eşini şehriden çağırdı. Eşinden alınan anahtarla eve giren yakınları Ömer Ergün'ün cansız bedeni ile karşılaştılar.

Olay yerine çağırılan Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler gerekli incelemeyi yaptıktan sonra Ömer Ergün'ün cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ömer Ergün'ün 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken ekipler olayla ilgili soruştırma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler