Trabzon'da "savrulan aile"

Trabzon Belediyesi ile Araştırma ve Kültür Vakfınca Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele, Prof. Dr. Burhanettin Can, Avukat Osman Çıtlak ve Trabzon Müftü Yardımcısı Zeki Aksoy konuşmacı olarak katıldı.Trabzon Belediye Başkan Vekil

Trabzon'da "savrulan aile"

Trabzon Belediyesi ile Araştırma ve Kültür Vakfınca Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele, Prof. Dr. Burhanettin Can, Avukat Osman Çıtlak ve Trabzon Müftü Yardımcısı Zeki Aksoy konuşmacı olarak katıldı.

Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, panelin açılışında yaptığı konuşmada, ailenin toplumları meydana getiren en önemli kurumların başında geldiğini belirterek, bu önemli kurumun ayakta tutulması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Can da, medyanın aile üzerindeki etkilerine dikkat çekerek, dizilerin aile kurumunun üzerinde olumsuz etkiler oluşturduğunu savundu.

Aksoy ise aile kurumunun sevgi, sadakat, saygı, sorumluluk ve sağduyu kavramları üzerine kurulması gerektiğini vurgulayarak, ''Aile toplumların kalesidir. Kale ne kadar sağlam olursa toplum da o kadar sağlam olur'' dedi.

Panel, konuşmacılara teşekkür plaketi verilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler