Trabzon'da sağlık çalışanları isyan etti

Haber61 – Haber Servisi – Samsun’da hastanede görevi başında silahlı saldırı ile öldürülen Doktor Kemal Furtun cinayetine sağlık çalışanlarından tepki devam ediyor.Trabzon İl Halk Sağlık Müdürlüğü çalışanları sabahın erken saatlerinde basın açıklaması düz

Trabzon'da sağlık çalışanları isyan etti

Haber61 – Haber Servisi – Samsun’da hastanede görevi başında silahlı saldırı ile öldürülen Doktor Kemal Furtun cinayetine sağlık çalışanlarından tepki devam ediyor.

Trabzon İl Halk Sağlık Müdürlüğü çalışanları sabahın erken saatlerinde basın açıklaması düzenledi. “Sağlık çalışanları mesleklerini icra ederken kin, nefret ve şiddetin diliyle karşımıza çıkanlara en büyük dersi ancak ve ancak hep birlikte vereceğiz. Unutmayalım ki, insan hayatını hiçe sayacak kadar vahşileşen bu çirkin durumun sadece yasal düzenlemeler ile sıfır noktasına getirilmesi beklenemez. Bu nedenle Şifa veren eller, sizlerden kendilerini anlamanızı istiyor.” ifadelerine yer verdi. 

20150531231542.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam