Trabzon'da penis kesme davası

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki bugünkü duruşmaya olayla ilgili tutuksuz yargılanan İ.T. (41) katılmazken, cinsel organı kesilen S.G. ise duruşmada hazır bulundu. Mağdur S.G, duruşmadaki ifadesinde işlev kaybıyla ilgili olarak daha Karadeniz Teknik

Trabzon'da penis kesme davası

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki bugünkü duruşmaya olayla ilgili tutuksuz yargılanan İ.T. (41) katılmazken, cinsel organı kesilen S.G. ise duruşmada hazır bulundu. Mağdur S.G, duruşmadaki ifadesinde işlev kaybıyla ilgili olarak daha Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde muayene olduğunu belirterek raporun verildiğini söyledi. Mahkeme hakimi olayla ilgili “Önceki ara kararı doğrultusunda dosyanın gönderilerek katılanın kesin raporun aldırılması hususunda yeniden ATK Trabzon Şubesi’ne yazı yazılmasına, maruz kaldığı yaralanma nedeniyle eylemin TCK 87/1-a,2-b maddeleri kapsamında işlev kaybı organından birinin işlevinin yitirilmesine, sürekli zayıflamasına neden olup olmadığı yönündeki raporu beklenmesine” karar vererek duruşmayı 14 Temmuz 2011 gününe erteledi.

Trabzon'un Değirmendere mahallesindeki bir otelde, 3 Ağustos 2008'de İ.T. birlikte olduğu S.G'nin cinsel organını uyurken kesmiş ve çevredeki bir otelin çatısına atmıştı. Olay sonrası KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan S.G.’nin penisi sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyatla yerine dikilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam