Trabzon'da paralel operasyon 1 iş adamı gözaltında

Haber61 – Haber Servisi – Sivas Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirmiş olduğu ‘Paralel Devlet Yapılanması’ kapsamında Trabzon’da da 1 kişi gözaltın alındı. Sivas soruşturması kapsamında bu sabahın erken saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele

Trabzon'da paralel operasyon 1 iş adamı gözaltında

Haber61 – Haber Servisi – Sivas Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirmiş olduğu ‘Paralel Devlet Yapılanması’ kapsamında Trabzon’da da 1 kişi gözaltın alındı. Sivas soruşturması kapsamında bu sabahın erken saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi ekipleri, Trabzon’da Y.B, adlı iş adamının evine baskın düzenledi. Y.B, gözaltına alınarak İl Emniyet müdürlüğüne getirilirken işyerinde arama yapıldı. Öte yandan aynı soruşturmada 11 ilde yapılan operasyonlar kapsamında 25 kişi gözaltına alındı. Şahısların Kamu kurumlarında dolandırıcılık, evrakta sahtecilik gibi suçlar işledikleri ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam