Trabzon'da onlara ceza yağdı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından 2014 yılında il sınırları içerisinde faaliyet gösteren toplam 7 bin 937 adet gıda işletmesinin denetlendiği, 22 işletmeye 134 bin 353 lira cezai işlem uygulandığı bildirildi.Gıda, Tarım ve Hayvan

Trabzon'da onlara ceza yağdı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından 2014 yılında il sınırları içerisinde faaliyet gösteren toplam 7 bin 937 adet gıda işletmesinin denetlendiği, 22 işletmeye 134 bin 353 lira cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cahit Gülbay, 2014 yılı içerisinde il sınırları içerisinde faaliyet gösteren 7 bin 937 üretim ve satış faaliyeti yürüten işletmenin denetimlere tabi tutulduğunu söyledi.

Denetimlerde toplam 5 bin 180 üründen numune alındığını ve bunlardan 6'sının sonucunun olumsuz çıktığını ifade eden Gülbay, ilgili işletmeler hakkında gerekli tutanakların tanzim edildiğini dile getirdi.

"Alo 174" gıda ihbar ve şikayet hattına ise yıl içinde 252 müracaatın olduğunu ve bu başvuruların inceleyerek sonuçlandırdıklarını ifade eden Gülbay, denetimler sonucunda ise 22 işletmeye 134 bin 353 lira cezai işlem uygulandığını kaydetti.

​Gülbay, denetimlerin aynı kararlılıkla devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler