Trabzon'da öğretmeni ağlattılar

Aydınlıkevler İlköğretim Okulu 3-C sınıfı öğrenci ve velileri 30 yıllık öğretmen olan Mustafa Altıntaş’ın 24 Kasım Öğretmenler gününü pasta keserek kutladı.Öğrenciler pasta kesimi sırasında tek-tek tahtaya çıkarak öğretmene olan sevgilerini dile getiren ş

Trabzon'da öğretmeni ağlattılar

Aydınlıkevler İlköğretim Okulu 3-C sınıfı öğrenci ve velileri 30 yıllık öğretmen olan Mustafa Altıntaş’ın 24 Kasım Öğretmenler gününü pasta keserek kutladı.

1-111.jpgÖğrenciler pasta kesimi sırasında tek-tek tahtaya çıkarak öğretmene olan sevgilerini dile getiren şiirler okudu. Öğrencilerin bu jesti karşısında oldukça duygulanan Mustafa öğretmen gözyaşlarını tutamadı. Öğrenciler Mustafa öğretmeni çok sevdiklerini dile getirdiler

Öğrenci velileri de yaptıkları açıklamada Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyoruz ifadelerine yer verdiler.

 

1-110.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam