Trabzon'da öğretmene darp iddiası

Trabzon'un Yomra ilçesinde bir öğretmen, öğrenci velisi tarafından darbedildiği gerekçesiyle polise başvurdu.Yomra Merkez İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocuğu M.L'nin durumu hakkında görüşmek için okula gelen baba A.K.L, sınıf öğretmeni Metin Keleş il

Trabzon'da öğretmene darp iddiası

Trabzon'un Yomra ilçesinde bir öğretmen, öğrenci velisi tarafından darbedildiği gerekçesiyle polise başvurdu.

Yomra Merkez İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocuğu M.L'nin durumu hakkında görüşmek için okula gelen baba A.K.L, sınıf öğretmeni Metin Keleş ile oğlunu dövdüğü gerekçesiyle tartıştı.

Tartışma sırasında öğretmeni darbettiği öne sürülen A.K.L, daha sonra çocuğuyla okuldan ayrıldı.

Olayın ardından meslektaşlarınca sağlık ocağına götürülen Keleş, darp raporu alarak polis merkezine gidip A.K.L, hakkına şikayetçi oldu.

Keleş, velinin kendisi ile görüşmek için okula geldiği sırada ansızın saldırdığını ifade ederek, "Çocuğunun okula gelmek istemediğini ve benim onu dövdüğümü' söyledi. Kendisiyle bunu konuşurken ansızın üzerime saldırdı. Beni yumruklamaya tekme ve tokat atmaya başladı. Daha sonra araya girmek isteyenlere de saldırdı. Öğrencilerimiz korku ve panik yaşadı. Bizi rencide etti ve onurumuzla oynadı. Böyle kaba bir insanın yetkili merciler tarafından cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

ÖĞRETMENLERDEN TEPKİ

Olaya tanık olan okuldaki bazı öğretmenler de ilçe emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdi.

Diğer öğretmenler ise Metin Keleş'in darbedilmesine tepki göstermek amacıyla okul önünde toplanarak bir süre bekledi.

Öğretmenler adına açıklama yapan Bem Bir-Sen İlçe Başkanı Recep Kurt, yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Saldırı normal bir konuşma esnasında gerçekleşiyor. Ayırmaya çalışan veli, öğretmen ve personel de saldırıya maruz kalıyor. Böyle bir olayı hiç kimse hak etmiyor. Suçun karşılıksız kalmamasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam