Trabzon'da o okul yola kavuştu

Trabzon Spor Lisesi’nin bir süredir devam eden yol sorunu yapılan çalışmalar neticesinde çözüldü.    Ortahisar Belediyesi, Beştaş Mahallesi ile Kireçhane arasında bulunan Trabzon Spor Lisesi’nin yeni yol çalışmasını tamamladı. Daha önce Kireçhane Mahalles

Trabzon'da o okul yola kavuştu
Trabzon Spor Lisesi’nin bir süredir devam eden yol sorunu yapılan çalışmalar neticesinde çözüldü. 
 
Ortahisar Belediyesi, Beştaş Mahallesi ile Kireçhane arasında bulunan Trabzon Spor Lisesi’nin yeni yol çalışmasını tamamladı. Daha önce Kireçhane Mahallesi'nde bulunan mevcut yol istimlak sorunları nedeniyle hak sahipleri tarafından kapatılmıştı.
 
Yolun kapatılmasından sonra öğrencilerin ve okulun mağdur olmaması için Ortahisar Belediyesi devreye girerek Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile vardığı mutabakat sonucu yeni yol çalışmalarını başlatmıştı.
 
Beştaş Mahallesi Muhtarı Muhammet Ali Akbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, uzun zamandır liseye yeni yol yapılması için yoğun bir gayret sarf ettiklerini dile getirerek, “Lisemiz yaklaşık 5 yıl önce eğitime açıldı. Açıldığı tarihten itibaren ulaşımda zorluklar çekiyorduk. Hem mahallemiz hem de okulumuz artık yeni bir yola kavuştu. Öğrencilerimiz okullarına gitmek için daha önce toprak yolu kullanıyordu. Ortahisar Belediyesi'ne yol talebimizi ilettik, sağolsunlar yol talebimizi yerine getirdiler” dedi.
 
20151210aw600705_01.jpg
 
Trabzon Spor Lisesi Müdürü Abdulkadir Saka da yol çalışmasının tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ortahisar Belediyesi'ne teşekkür ederken, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise spor kenti olan Trabzon’un tek Spor Lisesi’nin yolunun bozuk olması ve şikâyetlere konu olmasının son derece üzüntü verici olduğunu hatırlattı.
 
Genç “Ortahisar Belediyesi olarak en öncelikli hedeflerimiz görev süremiz içinde ilçemizdeki yol sorunlarını tamamen ortadan kaldırmaktır. Diğer yandan direk görev alanımıza girmese de eğitim kurumlarımızın her türlü sıkıntısıyla ilgilenmeye çalışıyoruz. Trabzon’daki tek Spor Lisesi’nin yol sorununu çözmüş olmaktan tabi ki mutluyuz. İnşallah bu lisemizden ülkemize ve şehrimize çok başarılı sporcular yetişecektir” ifadelerini kullandı.
 
20151210aw600705_02.jpg
 
20151210aw600705_03.jpg
 
20151210aw600705_04.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam