Trabzon'da o ilçede çalışmalar başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şalpazarı’nın mahalle yollarında asfaltlama ve betonlama çalışması başlattı.Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sugören Mahallesi - Çetrik - Fidanbaşı Grup Yolu’nun 1 kilometrelik bölümünü Su Arıtma Tesisinden itibaren asfaltladı.

Trabzon'da o ilçede çalışmalar başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şalpazarı’nın mahalle yollarında asfaltlama ve betonlama çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sugören Mahallesi - Çetrik - Fidanbaşı Grup Yolu’nun 1 kilometrelik bölümünü Su Arıtma Tesisinden itibaren asfaltladı.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, başlattıkları çalışmaları partisinin Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Fatih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tulumen ile birlikte zaman zaman yerinde takip etti.

Topkara, Büyükşehir’den Şalpazarı’na tahsis edilen 1,5 milyon liralık beton ve asfalt ödeneğinin, girişimlerle 2,5 milyon liraya kadar yükseltildiğini, sağlanan ödenekle ilçenin bir çok mahallesinde betonlama ve asfaltlama yapılacağını, mahallelerin ana yollarının bir kaç yıl içinde bölüm bölüm tamamlanacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler