Trabzon'da o bölgeye yeni köprü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un sorunlarını çözmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.Başkan Gümrükçüoğlu aynı gün içerisinde 2 Nolu Bostancı Mahallesi, Akçaabat Adacık Mahallesi ve Vakfıkebir’de i

Trabzon'da o bölgeye yeni köprü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un sorunlarını çözmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu aynı gün içerisinde 2 Nolu Bostancı Mahallesi, Akçaabat Adacık Mahallesi ve Vakfıkebir’de incelemelere bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde dinledi.

Vatandaşlardan gelen talep ve istekleri yerinde görmek için ziyaretlerini sürdüren Başkan Gümrükçüoğlu, 2 Nolu Bostancı Mahallesi Coşkundere Caddesi’ni Erzurum Yolu Fatih Sanayi Sitesine bağlayan ve sadece yayaların yararlanabildiği asma köprü yerine araçların da geçiş yapabileceği bir köprü yapılması için proje çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Başkanvekili Seyfullah Kınalı Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak ve 2 Nolu Bostancı Mahalle Muhtarı Coşkun Uğuş ile birlikte köprünün yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Burada vatandaşların yıllara dayalı bir mağduriyeti var. Proje çalışmalarımız sürüyor. İnşallah DSİ ile işbirliği içerisinde burada vatandaşların sorunun çözeceğiz” dedi.

20150423aw392459_01.jpg

Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca 2 Nolu Bostancı Mahallesi sağlık ocağı yanında yapımı için söz verdikleri park için de çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Akçaabat Adacık Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldu. Burada vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu Adacık Mahallesi’nde öncelik ve aciliyet sırasına göre asfalt ve altyapı çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Adacık Mahallesi’ndeki incelemelerin ardında Vakfıkebir ilçesine geçen Başkan Gümrükçüoğlu Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde incelemelerde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Balta ile işbirliği içerisinde ilçeye en güzel hizmet vermek gerekli plan ve programlarını yaptıklarını söyledi.

20150423aw392459_03.jpg

20150423aw392459_04.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam