Trabzon'da o ağaçlar kesildi mi?

MHP Ortahisar İlçe başkanı Burhan Bekar'ın, Çamlık mevkiinde yapılan cami inşaatı nedeniyle çam ağaçlarının kesildiğini iddia ederek yapıtığı açıklamaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan cevap geldi!Yapılan açıklamada "MHP Ortahisar İlçe Başkanı

Trabzon'da o ağaçlar kesildi mi?

MHP Ortahisar İlçe başkanı Burhan Bekar'ın, Çamlık mevkiinde yapılan cami inşaatı nedeniyle çam ağaçlarının kesildiğini iddia ederek yapıtığı açıklamaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan cevap geldi!

Yapılan açıklamada "MHP Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar’ın Soğuksu Mahallesi’ndeki cami inşaatı için çam ağaçlarının katledildiği yönündeki yorumlarla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığınca aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür" denildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başknalığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Büyükşehir Belediyesi’nin Ortahisar İlçesi Soğuksu Mahallesi’nde yaptırdığı cami ve otopark inşaat alanında sadece 2 adet ömrünü tamamlamış ağaç kesilirken,  MHP Ortahisar İlçe Başkanı’nın açıklamasında söz konusu bölgede camiye ihtiyaç olmadığını söylemesi ise üzüntü vericidir.

Soğuksu’daki vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nden en çok bir cami yapılmasını talep etmişlerdir ve Büyükşehir olarak en uygun yere bu camiyi inşa etmeye başladık, en kısa zamanda da otoparkıyla birlikte hizmete açacağız.  Açıklamada ilçe başkanının Botanik Parkın tapusunun alınmadığını söylemesi ise devletin işleyişini bilmediğinin göstergesidir.

Bölge imarda doğal SİT alanı ve yeşil alandır. Maliye normalde yeşil alanlara ya terkin işlemi yapar yada tahsis eder. Burada da tahsis işlemi yapılmıştır. Büyükşehir Belediyesince Trabzon Botaniğin yapımına başlanmış ve 2 yıl sonra hizmete girecek olmasına rağmen ilçe başkanının bu şekilde açıklama yapmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler