Trabzon'da kurşunlama!

Trabzon'da yaşanan kurşunlama olayında baba ve oğul vuruldu.Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Ortahisar ilçesi Hacıkasım mevkiinde E.B. ve O.B. isimli iki kardeş, bilinmeyen bir nedenden dolayı O. K. ve oğlunu silah ile yaraladı. Yaralılar vatandaşlar tara

Trabzon'da kurşunlama!

Trabzon'da yaşanan kurşunlama olayında baba ve oğul vuruldu.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Ortahisar ilçesi Hacıkasım mevkiinde E.B. ve O.B. isimli iki kardeş, bilinmeyen bir nedenden dolayı O. K. ve oğlunu silah ile yaraladı. Yaralılar vatandaşlar tarafından olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri tarafından Fatih devlet hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen Çarşı Polis Merkezi ekipleri Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay yeri inceleme ekipleri gelerek inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerde olay yerinde 10 adet boş mermi kovanı bulundu. 

Polis ekipleri baba O.K. ve oğlunu yaralayan E.B. ve O.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam