Trabzon'da Küçük Yavuz'un acı sonu!

Üç yaşındaki çocuk tenceredeki kaynamış suya düşerek hayatını kaybetti. Trabzon'un Tonya ilçesi Yenimahalle’de Zeynep ve Osman Kurt’un üç yaşındaki oğlu Yavuz Selim Kurt, kaynamış peyniraltı suyunun bulunduğu tencereye düştü. Baş bölgesinin dışında tüm vü

Trabzon'da Küçük Yavuz'un acı sonu!

Üç yaşındaki çocuk tenceredeki kaynamış suya düşerek hayatını kaybetti.

Trabzon'un Tonya ilçesi Yenimahalle’de Zeynep ve Osman Kurt’un üç yaşındaki oğlu Yavuz Selim Kurt, kaynamış peyniraltı suyunun bulunduğu tencereye düştü.

Baş bölgesinin dışında tüm vücudunda ikinci derecede yanıklar meydana geldiği öğrenilen küçük Yavuz Selim'i ailesi kendi olanakları ile Tonya Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada ilk müdahale yapıldıktan sonra Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastaneye ulaşmadan yolda yaşamını yitiren Selim Yavuz’un cesedi otopsi yapılmak üzere tekrar Tonya Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Hastane çevresinde toplanan Yavuz Selim’in yakınları sinir krizleri geçirdi. Babası Osman Kurt, “Oğlum!... Diğer kardeşlerine öldüğünü nasıl söyleyeceğim!” diyerek feryat etti.

Üç kardeşin en küçüğü olan Yavuz Selim’in cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi. Yenimahalle’de düzenlenen cenaze töreninden sonra aynı yerde toprağa verildi.

yavuz-selim-kurt1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam