Trabzon'da Kros yarışları sona erdi!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kros gençler ve yıldızlar müsabakaları 3 bin metre ve 5 bin metre kategorilerinde toplam 190 sporcu ve 32 takım katıldı.  Söğütlü Atletizm Stadı çevresinde gerçekleştirilen kros mü

Trabzon'da Kros yarışları sona erdi!
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kros gençler ve yıldızlar müsabakaları 3 bin metre ve 5 bin metre kategorilerinde toplam 190 sporcu ve 32 takım katıldı.  Söğütlü Atletizm Stadı çevresinde gerçekleştirilen kros müsabakası sonrasında  dereceye giren sporculara ödülleri Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Akçaabat Milli Eğitim İlçe Müdürü Ahmet Üçüncü taktim etti.
 
3 bin metre kızlar Ferdi branşta Medine Bozali birinci, Gül Nisa Durmuş ikinci, Asya Sungur üçüncü,  Tuğba Usta ise dördüncü oldu.  Yine 3 bin metre kızlar takım kategorisinde Trabzon Spor Lisesi birinci, Trabzon Şalpazarı ÇPL Anadolu Lisesi ikinci ve Trabzon Çarşıbaşı Anadolu Lisesi üçüncü, Trabzon 17 Şubat Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
 
gsb_3515.jpg
 
3 bin metre erkekler ferdi kategorisinde Sefa Şentürk birinci, Süleyman Cebeci ikinci, Umut Berk Kitapçı üçüncü ve Yusuf Cihan Demirbaş dördüncü olurken, takım olarak Akçaabat Yaylacık Ortaokulu birinci, Şalpazarı Doğancı Ortaokulu ikinci, Çağlayan Şehit Bayrak Ortaokulu üçüncü, Beşikdüzü Merkez Orta okulu dördündü oldu.
 
5 bin metre erkekler kategorisinde Doğukan Kemal birinci, Tolga İpke ikinci, Burak Çolak üçüncü ve Abdullah Çoban ise dördüncü olurken, takım olarak 5 bin metre erkekler kategorisinde birinci Trabzon Şalpazarı Ç.P.L. Anadolu Lisesi, Ortahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Düzköy Anadolu Lisesi üçüncü ve Trabzon Spor Lisesi dördündü oldu.
 
5 bin metre kızlar kategorisi ferdi branşta Ceren Akdemir birinci, Beyza Şafak ikinci, Ecren Bulut üçüncü, Ayfer Çinkaya dördüncü olurken, 5 bin metre takım olarak Şalpazarı Doğancı ortaokulu birinci, Akçaabat Yaylacık Ortaokulu ikinci, Beşikdüzü Merkez Ortaokulu üçüncü, Trabzon Sarıtaş Ortaokulu dördüncü oldu.​
 
gsb_3518.jpg
 
gsb_3520.jpg
 
gsb_3529.jpg
 
gsb_3547.jpg
 
gsb_3570.jpg
 
gsb_3573.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam