Trabzon'da kızgın damat dehşet saçtı!

Haber61.net haberidir. Trabzon'da dün gece yaşanan olayda kızgın damat mermi yağdırdı.Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Arsin ilçesi Yalı Mahallesinde dün gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda damat E.K. çocuklarını görmeye kayın validesi S.C. v

Trabzon'da kızgın damat dehşet saçtı!

Haber61.net haberidir. Trabzon'da dün gece yaşanan olayda kızgın damat mermi yağdırdı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Arsin ilçesi Yalı Mahallesinde dün gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda damat E.K. çocuklarını görmeye kayın validesi S.C. ve kayınpederi A.C.'nin evine gitti.

Bu sırada S.C. ve A.C. ile E.K. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K. yanında taşıdığı silah ile S.C. ve A.C.'ye mermi yağrarak olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin çağırdığı 112 Acil Sağlık ekipleri A.C. ve S.C.'yi Karadeniz Teknik Üniveristesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırdı. Burada Tedavi altına alınan A.C. ve S.C.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay sonrası kayıplara karışan damat E.K.'yı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam