Trabzon'da kırk yıllık özlem giderildi

Ortahisar Belediyesi, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi ile Yeşiltepe ve Tanjant yolu arasında bulunan ve 40 yılı aşkın zamandır açılmayı bekleyen Gözlem Sokak’taki yolu asfaltlayarak hizmete açtı.   Gözlem Sokak’taki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Ort

Trabzon'da kırk yıllık özlem giderildi
Ortahisar Belediyesi, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi ile Yeşiltepe ve Tanjant yolu arasında bulunan ve 40 yılı aşkın zamandır açılmayı bekleyen Gözlem Sokak’taki yolu asfaltlayarak hizmete açtı.
 
Gözlem Sokak’taki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç öncelikli olarak merkez mahallelerde bulunan ara yollarda ve bağlantı yollarındaki sorunları çözmek için çalıştıklarını belirterek, “2015 yılı içinde bazı merkez mahallelerimizde şikâyete konu olan yolları asfaltlayarak bu yolları eksiksiz bir şekilde normal şehir yolu haline getirdik. Şehir merkezinde daha çok nüfus yaşadığı için tabi ki vatandaşlarımız yol sorunlarından daha çok etkilenmekte ve bunların düzeltilmesi yönünde Belediyemize talepte bulunmaktadır. Biz de bu doğrultuda belediyemize aktarılan bu talepleri yerine getirmek için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.” dedi.
 
asfalt-(1).jpg
 
ASFALTLAMA HEDEFİNİ TUTTURDUK
 
Ortahisar Belediyesi’nin 2015 yılında 85 bin ton asfalt hedefi olduğunu ifade eden Başkan Genç bu hedefin 82 bin tonunda olduklarını belirterek, halihazırda 4 bin ton daha asfalt kapasitesi olduklarını söyledi. İklim koşullarının elvermesiyle birlikte 85 bin ton asfalt hedefini aşacaklarını belirten Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu anda hedefimizi aşan miktarda 4 bin ton daha çalışabileceğimiz asfaltımız mevcut. Ama biz havalar el verdiği müddetçe bu hedefin de üzerinde çalışabileceğimiz imkân ve kabiliyete sahibiz. Özellikle merkez mahallelerimizde eksikleri gidererek standart yollara sahip olmuş olacağız. Beton konusunda da gayretli bir şekilde çalışmamız devam ediyor. Betonlamada da 15 bin m3 civarındayız. Bundan dolayı da çok çok mutluyuz. Ama bütün bunlar da yeterli değil. İnşallah biz görev süremizin sonuna kadar 85 mahallemizin bütün yollarını betonuyla, asfaltıyla standart bir hale getirmiş olacağız. Bu konuda çok gayretliyiz. Bütçemizin önemli bir kısmını da bütün meclis üyesi arkadaşlarımızın, yöneticilerimizin, başkan yardımcılarımızın, gayretleriyle beraber fen işlerine ayırarak yol ve ulaşım konusunu halletmiş olacağız. Yani bu konularda tabiri caizse tam gaz yola devam ediyoruz.” 
 
asfalt-(2).jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler