Trabzon'da kanlı banka soygunu aydınlatılamadı

31 Aralık 2000 yılında meydana gelen kanlı banka soygunu çözülemedi. Bir kişinin ölümü ile sonuçlanan banka soygununda Trabzon sınıfta kaldı, soygunu yapanlar hala aramızda!15 YILDA 14 VALİ 14 EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ!Herkes yeni yılda eğlenirken onlar yeni

Trabzon'da kanlı banka soygunu aydınlatılamadı

31 Aralık 2000 yılında meydana gelen kanlı banka soygunu çözülemedi. Bir kişinin ölümü ile sonuçlanan banka soygununda Trabzon sınıfta kaldı, soygunu yapanlar hala aramızda!

15 YILDA 14 VALİ 14 EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ!

Herkes yeni yılda eğlenirken onlar yeni yıl acısını yaşıyor. 2000 yılının 2001’e bağlayan gecede meydana gelen olayda Ali Köse acımasızca öldürülmüştü.31 Aralık 2000 tarihinde Trabzon'da meydana gelen ve güvenlik görevlisi Ali Köse'nin ölümü ile 273 milyarın gasp edildiği kanlı banka soygunun ardından tam 15 yıl geçmesine rağmen hiç bir sonuca ulaşılamadı. İki çocuk babası Ali Köse öldürüldüğünde 26 yaşındaydı. Soygundan bu yana geçen 15 yıl geçmesine rağmen failler bulunamadı. O dönemden bu yana Trabzon’da 14 vali 14 ‘de emniyet müdürü değişti ama soygunu aydınlatma noktasında hiçbiri başarılı olamadı.

ali-3.jpgACILI BABADAN CUMHURBAŞKANINA MEKTUP

31 Aralık 2000 tarihinde Sümerbank’tan Merkez Bankası’na para taşıyan para nakil aracının önü Kuran-Kursu Elkafdere mevkiinde kar maskeli 3 kişi tarafından kesilmiş, güvenlik görevlisi Ali Köse (26) öldürülmüştü. Baba Ahmet Köse 15 sene geçti,hiçbir gelişme olmadı diyerek tepkisini koyarak şunları söyledi:”Oğlumu öldürenler hala aramızda elini kolunu sallayarak geziyor.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davuoğlu’na mektup yazarak bu olayın aydınlatılmasını istedim.Annesi,eşi,kardeşleri hepsi perişan.15 yıldır yaşadıklarımızı ancak Allah bilir”

BU SOYGULARDA ÇÖZÜLEMEDİ

Oyak- Bank soygunu ile birlikte Trabzon'da hafızalardan silinmeyen bir soygun olayında 1995 yılında yaşanmıştı. Hala faili meçhul olan ve 1995 yılında gerçekleştirilen iki soygundan birinde Atapark’ta bulunan SSK İl Müdürlüğünün 13 milyarı çalınmış, Aksu sokakta bulunan Şekerbank’ta soyulmak istenmiş ancak kalabalık yüzünden soygun gerçekleştirilememişti.

Haber: Ahmet KÜLEKÇİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam