Trabzon'da kadınlara özel proje!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İntel Türkiye ve Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER "Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar" projesi ile Trabzon'da uygulanacak."Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar" adlı proje Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Ge

Trabzon'da kadınlara özel proje!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İntel Türkiye ve Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER "Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar" projesi ile Trabzon'da uygulanacak.

"Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar" adlı proje Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Intel Türkiye ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliği ile kadınların farklı alanlarda karşılaştıkları problemlere yenilikçi çözüm önerileri geliştirmesine yardımcı olmak amacıyla geliştirildi. Proje kapsamında 18-19 Ekim 2014 günlerinde Trabzon'da eğitim kampı düzenlenecek.

TTSO'yu ziyaret eden heyette KAGİDER Genel Sekreteri Yeşim Seviğ, Intel Türkiye Kurumsal İlişkiler Müdürü Melih Gezer ve Onur Yıldırım, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanı Güler Özdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü temsilcileri ve Proje temsilcileri çalışma hakkında bilgilendirmede bulundu.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile görüşen heyet;eğitim kampı projesinin, Trabzon'un sorunlarına çözüm üretebilecek kadın girişimcilere ve onların üretecekleri projelere yönelik olduğunu söyledi. KAGİDER Genel Sekreteri Yeşim Seviğ; düzenleyecekleri eğitim kampında uzmanlar tarafından girişimci nasıl olunur gibi bilgilerin verileceği ve Trabzon'da kadın girişimci olarak belli konumlara gelmiş başarılı kişilerin deneyimlerini anlattığı bir ortam oluşacağını söyledi. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanı Güler Özdoğan 18 ve 19 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan 2 günlük belgeli ve ödüllü eğitim kapsamında Trabzon'un sorunlarını çözmeye yönelik projelere ve girişimci kadınlar yetişmesine önem verdiklerini aktardı.

TTSO'nun Trabzon'da kadın girişimciler yetiştirme kursları düzenlediğini ve Kadın Girişimciler Kurulunun bulunduğunu aktaran TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ziyaretten memnun olduklarını söyleyerek 2 günlük eğitim projeleri kapsamında eğitim yeri  temin etmek gibi konularda memnuniyetle yardımcı olacaklarını aktardı. Başkan Hacısalihoğlu Kadın Girişimcileri Eğitim Projesinin önem verdikleri bir konu olduğunu aktararak  çalışmalarından dolayı heyete teşekkürlerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam