Trabzon'da ikinci isim krizi...

Haber61/Haber Servisi - Trabzon'da Akyazı'daki Trabzonspor Stadyumu haricindeki yerlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adının verilmek istenmesinin tartışması sürerken Sürmene'den buna benzer bir haber geldi.Fakat bir farkı var, isim verildi ama sonra

Trabzon'da ikinci isim krizi...

Haber61/Haber Servisi - Trabzon'da Akyazı'daki Trabzonspor Stadyumu haricindeki yerlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adının verilmek istenmesinin tartışması sürerken Sürmene'den buna benzer bir haber geldi.

Fakat bir farkı var, isim verildi ama sonra söküldü! Sürmene eski Belediye Başkanı Fikri Usta'nın adı, o'nun döneminde bir kavşağa 1 SPli, 1 CHPli, 1 DSPli ve 8 AK Partili meclis üyesinin oy birliğiyle verildi. Fakat fazla sürmedi. Yine eski Başkan Fikri Usta gibi AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Rahmi Üstün, Usta'nın adını oy çokluğuyla kaldırdı.

irfan_durmus.jpgBu ilçede krize neden oldu. Sürmene eski Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Durmuş, '50 yıldır devlete hizmet etmiş biridir sayın Usta. Bu yapılan büyük bir ayıptır. Sürmene halkı da buna tepkisini gösteriyor. İnsanlar bizi arıyor. Sürmene'de ismi markadır. Belediye hizmet yaptıda sıra buna mı geldi? Sayın Fikri Usta, geçmiş belediye başkanlarına saygısını göstermiş, sağ olanlara başarı ödülü verip, Sağ olmayanların eşlerini onurlandırmıştır. Sayın Usta'nın ödülü de ismini kaldırmak mı oldu?' diyerek tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam