Trabzon'da hava yine yağışlı

Yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Yozgat, Sivas, Batman ve Siirt çevrelerinde görülecek sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinde Kars, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinde kuvvet

Trabzon'da hava yine yağışlı

Yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Yozgat, Sivas, Batman ve Siirt çevrelerinde görülecek sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinde Kars, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar genellikle kuzey ve batı, zamanla yurdun batı kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

Adana: Az bulutlu ve açık 29

Antalya: Az bulutlu ve açık 29

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 19

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 18

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 16

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 26

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler