Trabzon'da görme engellilere kurs

Trabzon Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından görme engellilere yönelik büro ve sekreterlik kursu düzenlendi.Trabzon görme engelliler sanat ve spor kulübünün talebi üzerine Trabzon Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün desteğiyle açılan büro yönetimi ve

Trabzon'da görme engellilere kurs

Trabzon Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından görme engellilere yönelik büro ve sekreterlik kursu düzenlendi.

Trabzon görme engelliler sanat ve spor kulübünün talebi üzerine Trabzon Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün desteğiyle açılan büro yönetimi ve sekreterliği kursuna 17 engelli birey katıldı. Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Başkanı Abdurahman Aydın, açılan kurs sayesinde kursiyerlerin istihdam imkanı bulabileceklerini belirterek ”Ayrıca EKPSS tercihlerinde istenen Büro Sekreterliği Sertifikası'na sahip olacaklar. Kursun açılmasında Derneğimize destek veren Trabzon Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz. Trabzon görme engelliler sanat ve spor kulübü derneği, Trabzon'da engelli bireylerin sosyal yaşamda etkin olmaları ve yetenekleri doğrultusunda eğitim, spor ve sanatsal faaliyetlerde bulunmaları için çalışmalar yürütmektedir. 22 Lisanslı görme engelli sporcumuz bulunmaktadır. Yüzme branşında Türkiye 2.'si, Satranç Branşında Türkiye 9.'su, Futsalda Türkiye Milli Takımına seçilen başarılı sporcularımız, engelli bireylerin fırsat tanındığında başarılı olabildiklerini göstermektedir. Engelli ve engelsiz arkadaşlarımızdan Kulübümüze katılarak faaliyetlerimizde yer almalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler