Trabzon'da gelin ayağını kırınca...

Düğün öncesinde ayağını kıran gelin düğün salonuna damadın kucağında geldi.    Trabzonlu Murat Şener ile Ordulu Elif Çakır’ın düğünü buruk geçti. Ordu’nun Ünye ilçesi nüfusuna kayıtlı Elif Çakır ile hayatını birleştiren Trabzon Sürmeneli Murat Şener, geçt

Trabzon'da gelin ayağını kırınca...
Düğün öncesinde ayağını kıran gelin düğün salonuna damadın kucağında geldi. 
 
Trabzonlu Murat Şener ile Ordulu Elif Çakır’ın düğünü buruk geçti. Ordu’nun Ünye ilçesi nüfusuna kayıtlı Elif Çakır ile hayatını birleştiren Trabzon Sürmeneli Murat Şener, geçtiğimiz günlerde Ünye ilçesindeki kına gecesi sonrasında talihsiz bir olay yaşadı.
 
Gelin Elif Çakır, kına gecesi sonrasında zarar gören gelinliği terziye onarıma götürürken ayağının kayması sonucu sağ bacağını kırdı. Kırılan ayağı dizinden alçıya alınan gelin Çakır, Sürmene ilçesindeki düğüne kırık bacağı ile damadın kucağında geldi. Damat gelini kucağında düğün salonuna getirirken, davetliler büyük şaşkınlık yaşadı.
 
Damat Murat Şener, eşine evlenirken hastalıkta ve sağlıkta her zaman sırtında, kucağında hatta başının üstünde taşıyacağına söz verdiğini belirtirken, dans etmemek için gelinin bacağını kırdığı esprisini yaptı. Gelin Elif Çakır ise “Ben de her gelin gibi düğünüme yürüyerek gelmek isterdim ama nasip değilmiş. Herşey Allah’tan. Yapacak bir şey yok” dedi.
 
Öte yandan gelin ve damat düğün dansını yapamazken, davetliler ise gönüllerince eğlendi, horon oynadı.
 
20151022aw556353_01.jpg
 
20151022aw556353_02.jpg
 
20151022aw556353_03.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam