Trabzon'da gazeteciler bayramlaştı!

Trabzon'da ki gazeteciler, bayramlaşmak için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti lokalinde bir araya geldi.Bayramlaşma törenine; Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, eski başkanlardan Osman Çavuşoğlu ve Ahmet

Trabzon'da gazeteciler bayramlaştı!

Trabzon'da ki gazeteciler, bayramlaşmak için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti lokalinde bir araya geldi.

Bayramlaşma törenine; Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, eski başkanlardan Osman Çavuşoğlu ve Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, Salih Çamoğlu, Davut Aktaş, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Bünyesinde kurulan Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu Başkanı Osman Şişko ve gazeteciler katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Vekili Yusuf Turgut, “Öncelikle burada olan ve olmayan bütün değerli insanların bayramını kutluyoruz. Cemiyet Başkanımız hayırlı bir is için şu anda İzmir’de bulunuyor. Onunda buradan bayramını kutluyoruz. Bu bayramı biraz buruk kutluyoruz. Her bayram törenlerde bizimle birlikte olan ve renkli kişiliği ile tanınan Refik karaağaçlı ağabeyimizi ve gazeteci dostumuz Ahmet Kayacık’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

gazeteci.jpg

Birçok kişiyi bu mesleğe kazandıran Suavi Kaptan ağabeyimizi de uğurladık. Trabzon basınına katkıları çok büyüktü. Trabzon büyük değerlerini kaybetti. Bunun yanında Ali Osman Ulusoy’u da kaybetmenin hüznünü içimizde barındırıyoruz. Ali Osman Ulusoy her zaman basının destekçisiydi. Herkesi bu bayramda rahmetle anıyoruz. Trabzon basını ve Trabzonspor kardeştir. Trabzonspor’un Karabükspor’a yenilgisi de bizi derinden üzdü. Bu vesile ile tekrardan herkesin bayramını kutluyoruz.” diye konuştu.

TGC Eski Başkanlarından Osman Çavusoğlu ise yaptığı açıklamada, “Söylenecek çok şey var. Hakikaten buruk bir bayram geçiriyoruz. Bir gazeteci bir yöneticiden ziyade Trabzon basını babasını kaybetti. Suavi Kaptan’ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Refik ağabeyimizi ve Trabzon basının sevilen isimlerinden Ali Osman Ulusoy’u da kaybetmenin acısı içimizde. Cemiyetin bayramlaşmasına katılanlara sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Cemiyet Başkan Yardımcılarından Nevzat yılmaz ise törene katılan herkese teşekkür etti.

Gazeteci Salih Çamoğlu, “Kaybettiğimiz değerlerimiz sebebiyle bayram buruk geçse de geleneklerimiz acısından güzel bir gün. Herkesin bayramını kutluyorum.” dedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Bünyesinde kurulan Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu Başkanı Osman Şişko konuşmasında, “Kayıplarımız bizi üzse de yeni jenerasyon bu mirası hak ettiği şekilde taşıyacak ve ileri kuşaklara da miras olarak bırakacaktır. Cemiyet bir çatıdır. Bu çatı altında toplanmaktan onur duyuyorum.” görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler