Trabzon'da esnaf isyanda!

Trabzon'da gün içinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı ayrı esnafı ayrı isyan ettirdi.Son zamanlarda Trabzon genelinde sık sık yaşanan kesintiler özellikle esnafı zor durumda bırakıyor. Gün içinde işlerin en yoğun olduğu zamanlarda yapılan elektrik

Trabzon'da esnaf isyanda!

Trabzon'da gün içinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı ayrı esnafı ayrı isyan ettirdi.

Son zamanlarda Trabzon genelinde sık sık yaşanan kesintiler özellikle esnafı zor durumda bırakıyor. Gün içinde işlerin en yoğun olduğu zamanlarda yapılan elektrik kesintileri esnafın işlerine darbe vuruyor.

Trabzon'un en önemli caddelerinden olan Gazipaşa ceddesinde bir grup esnaf yaşanan elektrik kesintilerinden bıktıklarını belirterek, "bu kadar kesinti olur mu? Arıza olsa şimdiye kadar çoktan tamir olurdu. Elektrik kesintileri işlerin en sık olduğu zamanlarda oluyor. Jenaratörü olanlar fazla etkilenmiyor ama olmayanlar zor durumda kalıyor. Buna bir son verilmesi lazım" ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam