Trabzon'da Erdoğan'a hakaret

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yaklaşık 7 ay önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" davası açılan Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorla

Trabzon'da Erdoğan'a hakaret

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yaklaşık 7 ay önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" davası açılan Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından E.C.'in yargılanmasına Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada sanık Dr. E.C. hazır bulunurken, olayla ilgili 3 tanık dinlendi.

Tanıklar ifadelerinde olay günü hakaret içeren sözler duymadıklarını belirtirlerken, mahkeme hakimi Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın ve eşinin şikayetçi olup olmadığının tespiti için Ankara Sulh Ceza Mahkemesi’ne yazılan talimatın cevabının beklenmesine karar vererek duruşmayı 12 Nisan 2011 tarihine erteledi.

Öte yandan Doktor E.C'nin bir süre önce hastanede görevli inşaat mühendisi M.Ç.'ye hastane bahçesinde kurulan bir standın başında ekibi ile otururken, herkesin duyabileceği bir şekilde Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilmiş ve şahısların şikayeti üzerine Doktor E.C. hakkında inceleme başlatılarak dava açılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam