Trabzon'da engelliler kampta buluştu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik sosyal çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla D

Trabzon'da engelliler kampta buluştu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik sosyal çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla Düzköy Haçka Yaylası Doğa Kampı’nda iki günlük Engelli Ailelerinin Buluşması Kampı düzenledi. Engelli çocuklar ve ailelerinin katıldığı kampta çocuklara yönelik spor etkinliklerin yanı sıra ailelere yönelik de serbest etkinlikler de düzenlendi. Yayla gezilerinin gerçekleştirildiği kampta akşamları kamp ateşi yakılırken İbiş ve Nasrettin Hoca gösterileri ile engelli çocuklar ve aileleri son derece mutlu anlar yaşadı.

Burada katılımcılarla birlikte olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, bu tür organizasyonlara devam edeceklerini ifade ederek, “Çocuklarımızla, çok kıymetli aileleriyle yayla ortamını teneffüs etmek istedik. İnşallah bu çalışmalarımızı sizlerin de önerilerinizi alarak daha da ileri noktalara taşıyacağız. Hangi alanda, neye ihtiyacınız olursa bizler 24 saat boyunca hizmetinizdeyiz. Hiç çekinmeden bizleri arayıp, yanımıza gelebilirsiniz. Sizlere hizmet etmek bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.

20150917aw528126_01.jpg

20150917aw528126_02.jpg

20150917aw528126_03.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler