Trabzon'da emlakçılar Taflan'la devam dedi!

Trabzon Faal Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu yapılırken, tek liste ile girilen genel kurulda mevcut başkan Ayhan Taflan 4. kez başkanlığına seçildi.Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Me

Trabzon'da emlakçılar Taflan'la devam dedi!

Trabzon Faal Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu yapılırken, tek liste ile girilen genel kurulda mevcut başkan Ayhan Taflan 4. kez başkanlığına seçildi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Mevcut Başkan Ayhan Taflan ve delegeler katıldı. 160 delegesi bulunan derneğin seçimine tek liste ile gidilirken, tek aday Ayhan Taflan yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim öncesi bir konuşma yapan Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı ve Trabzon İnşaatçılar Odası başkanlığı görevini yürüten Ayhan Taflan, “Sorunlarınızı yakından biliyoruz ve takip ediyoruz. Amacımız, mutlak surette Trabzon Faal Emlakçılar Derneğinin asli görevlerini kendi üyelerinin ve vatandaşların hakkını hukukunu korumak kollamak ve mesleğin geleceğini de koordine etmektir. Sorunlarımız çoktur, bugün fazla detaya girmeyeceğim ama sorunlar için her ay düzenli olarak Ankara'ya giderek sizlerin sorunları masaya yatırılıyor ve müzakere ediliyor” dedi.

20150615aw450292_02.jpgTaflan, seçime katılanlara teşekkür ederek, "Öncelikle katılımızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sektörel manada sıkıntılarımızı halledebilmek için herkesin bir araya gelerek sorunları paylaşmamız gerekir. Sıkıntılarımızı istişare ederek gerekli mercilere söyleme noktasında bir fikir edinilerek yapılacak etkinliklere katılmanızı ve sizlerden destek istiyorum. Birlikte hareket ederek Trabzon Faal Emlakçılar Derneğini daha yukarılara taşıyacağımızdan eminiz. Kaydı olmayan emlakçılara denetimlerin yapılacağı oda kaydı bulunmayan ve hiç bir mükellefiyeti olmayan iş yerlerine yasal takip başlatılacak. Gayrimenkul alacak olan kişilerin başvurdukları emlak ofislerinin mükellef olmalarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Hatta iş yerlerinin camlarında odamızın mükellef olduğunu gösterir logoları vardır, buna istinaden logosu olmayan iş yerlerinden kesinlikle alışveriş yapmamaları ve uzak durmalıdırlar. Amacımız geçtiğimiz yıllar içerisinde yaptıklarımızdan daha fazlasını bu dönemde yaparak inşaat emlak sektöründe sorunsuz yıllar temenni etmektir. Bu amaç uğrunda ben ve yönetim kurulu üyeleri olarak elimizden geleni yaparak Trabzon Faal Emlakçılar Derneğini daha yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.

Öte yandan, Ayhan Taflan başkanlığındaki Trabzon Faal Emlakçılar Derneği yeni yönetimi Sedat Erten, Ali Haydar Yazıcı, Bahri Moradaoğlu, Mehmet Ali Nuhoğlu'ndan oluşurken, Denetleme Kurulu’nda ise Hakan Turgut, Adnan Bayramoğlu ve Selahattin Civil yer aldı.

20150615aw450292_01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler