Trabzon'da elektrik esareti yaşanıyor

Trabzon'da sabah saatlerinden itibaren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapıldı. Edinilen bilgiye göre Akçaabat ilçesinin geneline bakım onarım çalışması saat 12.00'ye kadar, Dağıtım ve iletim çalışması nedeniyle Ortahisar ilçesine

Trabzon'da elektrik esareti yaşanıyor

Trabzon'da sabah saatlerinden itibaren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapıldı.

Edinilen bilgiye göre Akçaabat ilçesinin geneline bakım onarım çalışması saat 12.00'ye kadar, Dağıtım ve iletim çalışması nedeniyle Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak, Çimenli, DSİ, Adli Tıp Kurumu, KTÜ İlahiyat fakültesi ve Avrasya üniversitesine saat 15.00'e kadar, bakım çalışması nedeniyle yine Ortahisar ilçesine bağlı Çarşı, Pazarkapı, Zafer Yenicuma, Boztepe, Gülbaharhatun, Hızırbey, Kurtuluş, 1-2-3 nolu Erdoğdu, Yalı ve İnönü mahallelerine saat 12.00'ye kadar, Maçka ilçe merkezi ve bağlı mahallelere saat 09.00'a kadar, Akoluk, Çağlayan ve bazı HES'lere elektrik verilemeyecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler