Trabzon'da düşme vakaları!

Trabzon’un Hayrat ve Sürmene ilçesinde yüksekten düşme sonucu iki kişi hayatını kaybederken Maçka ve Sürmene ilçesinde de 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, Hayrat ilçesinde çıktığı ağaçtan bir anda dengesini kaybederek düşen S

Trabzon'da düşme vakaları!

Trabzon’un Hayrat ve Sürmene ilçesinde yüksekten düşme sonucu iki kişi hayatını kaybederken Maçka ve Sürmene ilçesinde de 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hayrat ilçesinde çıktığı ağaçtan bir anda dengesini kaybederek düşen S.B, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. S.B hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürmene ilçesinde ise evinin balkonundan yaklaşık 4 metre yükseklikten dengesini kaybederek beton zemine düşen A.K, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
A.K, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürmene ilçesi’nde evlerinin bahçesinde bulunan ağaçtan düşen A.M adlı çocuk hafif yaralanırken, Maçka ilçesinde evlerinin önünde bulunan ağaçtan düşen S.Ö ağır yaralandı. Yine Maçka ilçesinde kendisine ait inşaatta çalışan M.K'nın dengesini kaybederek düşmesi sonucu kolu kırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam