Trabzon'da dün kar bugün ise...

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Meteo

Trabzon'da dün kar bugün ise...

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) artacak. Rüzgar, ülke genelinde kuzey, zamanla güney ve güneybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu 13

İstanbul: Az bulutlu ve açık 13

İzmir: Az bulutlu ve açık 20

Adana: Az bulutlu ve açık 19

Antalya: Az bulutlu ve açık 20

Samsun: Parçalı bulutlu 12

Trabzon: Parçalı bulutlu 9

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu -1

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 13

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler