Trabzon'da Davutoğlu alarmı

Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk kez Başbakan sıfatıyla yarın Trabzon’a gelecek olması nedeniyle bazı kuruluşlarda haftalık izinler kaldırıldı.AK Parti Trabzon İl Olağan Kongresi'ne katılmak üzere yarın Trabzon’a gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trab

Trabzon'da Davutoğlu alarmı

Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk kez Başbakan sıfatıyla yarın Trabzon’a gelecek olması nedeniyle bazı kuruluşlarda haftalık izinler kaldırıldı.

AK Parti Trabzon İl Olağan Kongresi'ne katılmak üzere yarın Trabzon’a gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon’da ziyaretleri sırasında güvenlik tedbirleri de en üst düzeye çıkarıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde polislerin haftalık izinleri kaldırılırken, çevre illerden de Trabzon'a 650 kadar takviye polisin geleceği öğrenildi.

Ayrıca Trabzon Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan ambulansların tam faal olarak hazır bulunacağı öğrenilirken, ambulans sürücülerinin de haftalık izinleri kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler