Trabzon'da çözülmemiş sorun bırakmayacağız

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of ilçesinin Ovacık ve Kireçli mahallelerinde bir takım incelemelerde bulundu.Söz konusu mahallelerde gerçekleştirilecek olan yol çalışmaları için incelemelerini tamamlayan Başkan Gümrükçüo

Trabzon'da çözülmemiş sorun bırakmayacağız

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of ilçesinin Ovacık ve Kireçli mahallelerinde bir takım incelemelerde bulundu.

Söz konusu mahallelerde gerçekleştirilecek olan yol çalışmaları için incelemelerini tamamlayan Başkan Gümrükçüoğlu mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtladı.

Yıllar önce doktorluk yaptığı yerlerde bulunmaktan büyük bir mutluluk yaşadığını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Of’ta doktorluk yaptığım yıllarda bu mahallelerimize sık sık gelirdim. Şimdi Allah (c.c.) nasip etti mahallelerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için gedik. İnşallah bu dönem için Trabzon il genelinde çözülmemiş sorun bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler