Trabzon'da bir doktor vuruldu!

Haber61.net / Haber servisi - Trabzon'da bir doktor köyde vakit geçirirken vuruldu. Edinilen bilgiye göre Trabzon'da özel bir hastanede doktor oalrak görev yapan bir kişi Akçaabat'ın Mersin köyünde arazide vakit geçrdiği sırada kim tarafından ateşlendiği

Trabzon'da bir doktor vuruldu!

Haber61.net / Haber servisi - Trabzon'da bir doktor köyde vakit geçirirken vuruldu.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'da özel bir hastanede doktor oalrak görev yapan bir kişi Akçaabat'ın Mersin köyünde arazide vakit geçrdiği sırada kim tarafından ateşlendiği belli olmayan bir silahla kasığından yaralandı.

Olay sonrasında hastaneye kaldırılan yaralı doktor tedavia altına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DOKTORU NEDEN VURDULAR?

Trabzon'un sevilen doktorlarından Hikmet Akyazı Mersin'de bir şahıstan aldığı arazi yüzünden kurşunlandı. Ameliyattan çıktı. Durumu iyi. Araziyi aldığı hatta tapusunu bile aldığı arazinin sahibinin kardeşinin 'burada benimde hakkım var bana da para vereceksin" diyerek tehdit etmesine karşı geldiği için... Arazi sahibinin kardeşi tarafından vuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam