Trabzon'da Beden Eğitimi öğretmenleri toplandı!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il merkezi ve ilçelerdeki okullarda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerine Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi hakkında bilgi verildi.     Okulsporları müsabakaları öncesinde Trabzon Ortahisar, Vakfıkeb

Trabzon'da Beden Eğitimi öğretmenleri toplandı!
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il merkezi ve ilçelerdeki okullarda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerine Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi hakkında bilgi verildi.
 
 
Okulsporları müsabakaları öncesinde Trabzon Ortahisar, Vakfıkebir ve Sürmene’de okulsporları bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılara okul sporlarında mücadele edecek olan okulların beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Düzenlenen toplantıda Okul Sporları Federasyonu ve Trabzon Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çatısı altında gerçekleşecek olan spor müsabakalarına sporcu kayıt, müsabaka listesi, Okulların yıl içerisinde katılacağı spor branşlarının ve diğer bilgilerin paylaşımı yapıldı. 
 
1-700.jpg
 
 
Seminere Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu ve Sportif Eğitim Uzmanı Zülfü Güler ve Ferdi Şekertağ, Spor Uzmanı Abdullah Cevahir, Serpil Sungur, Yusuf Çebi’nin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, ”Okullarda spor faaliyetleri yapmak, bu faaliyetlerin sayısını çoğaltmak siz değerli Beden Eğitimi öğretmenlerimize aittir. Bizler tesis olarak sizlerin her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler