Trabzon'da asfaltlama çalışmaları!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her ilçeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini bildirdi.   Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2015 yılı asfaltlama çalışmalarının 1 Mayıs'ta başladığını anımsatarak, Aralı

Trabzon'da asfaltlama çalışmaları!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her ilçeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini bildirdi.
 
Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2015 yılı asfaltlama çalışmalarının 1 Mayıs'ta başladığını anımsatarak, Aralık ayının ortalarına yaklaşılmasına rağmen çalışmaların devam ettiğini belirtti.
 
Her ilçeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:
 
"Gerek mahalle muhtarlarımız gerekse vatandaşımızla yaptığımız toplantılarda, hava şartlarının müsaade ettiği ana kadar asfalt ve betonlama çalışmalarını sürdüreceğimize söz vermiştik. Bu sözümüz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor."
 
Gümrükçüoğlu, Araklı ilçesinin yüksek mahallerinden olan Erenler Mahallesi yolunun asfaltlandığını belirterek, "Ekiplerimiz, 4 noktada asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Biz vatandaşın hizmetkarıyız. Birlik ve beraberlik içinde şehrimize en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam