Trabzon'da asfalt rekoru!

Ortahisar Belediyesi 2015 yılı içinde 100 bin ton asfalt dökerek yeni bir rekora imza attı. Belediyenin Fen İşleri'ne bağlı ekipler Ortahisar'ın 85 mahallesinin tamamında en az 1 km'lik asfalt ya da 1 km'lik beton yol çalışması yaptı. Bazı mahallelerde ya

Trabzon'da asfalt rekoru!

Ortahisar Belediyesi 2015 yılı içinde 100 bin ton asfalt dökerek yeni bir rekora imza attı. Belediyenin Fen İşleri'ne bağlı ekipler Ortahisar'ın 85 mahallesinin tamamında en az 1 km'lik asfalt ya da 1 km'lik beton yol çalışması yaptı.

Bazı mahallelerde yapılan asfaltlama ve betonlama çalışmaları ise 2-3 km'yi bulmuş durumda. Böylece Ortahisar Belediyesi 2015 yılı için öngördüğü 85 bin ton asfalt hedefini 15 bin ton aşarak büyük bir başarıya imza attı.

Akyazı Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekiplere Akyazı Muhtarı Erkan Akpınar ile mahalleliler çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Muhtar Akpınar, Akyazı Mahallesi'nde ara yollarda ve ana yollarda hem betonlama hem de asfaltlama çalışması yapıldığını ve yol sorunlarının bu çalışmalar sayesinde en aza indiğini belirterek Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile Başkan Yardımcısı Kemal Çoban'a teşekkür etti.

asfalt-(2)-001.jpg

ORTAHİSAR, BÜTÜN MAHALLELERE EL ATTI

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 2015 yılı için hedefledikleri 85 bin ton asfalt hedefini aşarak 100 bin ton asfalt çalışması yaptıklarını ve bundan da son derece mutlu olduklarını söyledi. "Asfalt hedefimizi 15 bin ton aşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Başkan Genç iklim şartlarının elvermesi durumunda asfaltlama çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Her geçen yıl asfaltlama hedefimizi daha yukarılara taşıyacağız. Makine parkımıza eklediğimiz yeni araç-gereçlerle her sezon asfaltlama çalışmalarımızı ciddiyetle yerine getireceğiz. Bu sezon ekiplerimiz beklentilerimizin üstünde bir performans sergileyerek 85 bin ton asfaltlama hedefimizi 100 bin tona taşıdılar. Biz göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza, "Görev süremiz bitmeden Ortahisar ilçemizdeki bütün yollarımızı standartlara uygun bir hale getireceğiz" sözünü vermiştik. Bu sezonda bu sözümüzü yerine getirmek için ciddi bir mesafe kat ettik. İnşallah 2016 yılında da asfaltlama ve betonlama çalışmalarımızı daha da artırarak devam ettireceğiz. Bu konuda gerek personel gerekse araç-gereç ve ekipman desteği bakımından oldukça yeterli bir duruma geldik. Ben bu çalışmalarda emeği geçen teknik ve idari bütün personelimize bir kez daha yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş da Ortahisar Belediyesi'nin ilçedeki bütün mahallelerde ayrım yapmadan yol çalışması yaptığını bunun  hem mahalleliler hem de muhtarlar tarafından takdirle karşılandığını belirterek yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Genç'e bir kez daha teşekkür etti. 

asfalt-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler