Trabzon'da Artvin hedefi

9 Mart 2010 tarihinde kurulan Trabzon Artvinliler Derneği başarılı çalışmaları ile dikkat çekerken hedeflerine çok anlamlı bir girişimi daha ekledi. Artvin Valisi Kemal Cirit ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret eden Trabzon Der

Trabzon'da Artvin hedefi

9 Mart 2010 tarihinde kurulan Trabzon Artvinliler Derneği başarılı çalışmaları ile dikkat çekerken hedeflerine çok anlamlı bir girişimi daha ekledi. Artvin Valisi Kemal Cirit ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret eden Trabzon Dermek yönetimi 2 bine yakın Artvinli üniversite öğrencinin eğitim gördüğü Trabzon’da “Artvin öğrenci Yurdu” yapılmasını talep etti.

1-096.jpgEĞER BU HEDEFE ULAŞIRSAK ÇOK MUTLU OLACAĞIZ

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi dernek olarak eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek “Artvin’den Trabzon’a gelen öğrencilerimizin barınabileceği, bir araya gelebileceği, eğitim, sanat ve kültür çalışması yapabileceği bir yurt yapılmasını istiyoruz. Gayretlerimizin sonuç getireceği umuduyla her yolu deneyeceğiz. Artvin Valimizin ve belediye başkanımızın desteği bizim çok önemli, onlarda sağ olsun bu girişime tam destek veriyor” dedi.

ARTVİNLİ İŞ ADAMLARI İLE BU SORUNU ÇÖZEBİLİRİZ!

Artvin Valisi Kemal Cirit’te eğitim ve öğretimin her şeyden önde geldiğini belirterek “Dernek başkanımız ve üyelerimizin bu yöndeki girişimlerine bizde katkı sağlayacağız. Yakın zamanda Artvinli işadamları ile bir araya gelip Trabzon’a kız ve erkek öğrenci yurdu yapılması noktasında çalışma başlatacağız” dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Artvin Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.Külekçi başkanımızın Trabzon’da sesimiz olması bizim için çok önemli. Elimizden geleni her şeyi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam