Trabzon’da Artık Türkak Akrediteli İş Hijyeni Laboratuvarı var

İş sağlığı ve güvenliği laboratuvar hizmetleri konusunda uzman ekibiyle 1 yıl önce faaliyete başlayan Alfa Ölçüm Laboratuvarı kalite sistemleri ve tarafsızlık ilkeleriyle çalışmaya başladı.Daha önce Rize’de yapılan birçok ölçümün Alfa Ölçüm Laboratuvarı s

Trabzon’da Artık Türkak Akrediteli İş Hijyeni Laboratuvarı var

İş sağlığı ve güvenliği laboratuvar hizmetleri konusunda uzman ekibiyle 1 yıl önce faaliyete başlayan Alfa Ölçüm Laboratuvarı kalite sistemleri ve tarafsızlık ilkeleriyle çalışmaya başladı.

Daha önce Rize’de yapılan birçok ölçümün Alfa Ölçüm Laboratuvarı sayesinde Trabzon’da yapılmaya başlandı. Bu çalışmalara hız vererek 1 yıllık denetim süresini tamamlayıp Türkak Kurumu Alfa Ölçüm firmasının akredite olmasına karar vermiştir.

Karadeniz Bölge merkezli tek akredite laboratuvar olan Alfa Ölçüm Laboratuvarı işyerlerinde gürültü, toz, aydınlatma, termal konfor ölçümü yapmaktadır ve değerlendirme raporları hazırlayıp İlgili firmalara vermektedir. Periyodik kontroller (hava tankı, vinç, lift, kazan)muayeneleri ve topraklama tesisatı uygunluğu, elektrik tesisatı uygunluk belgeleri vermektedir. Alfa Ölçüm laboratuvarı bölgede büyük istihdam sağlayan ve kalite ilkeleri doğrultusunda coğrafyanın en büyük firması olmayı hedeflemiştir. Laboratuvar makine mühendislerine, biyologlara, kimyagerlere, fizikçilere, elektrik mühendislerine istihdam sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam